menukaart februari 2018

VOOR

Vega: aardappel-sjalot poffertje met wortel vinaigrette, mosterdcrème en krokante wortel

Vis: rolmops van makreel met tomatenhangop, zoetzure zilveruitjes en pompoenpoeder

Vlees: bloedworst met een bitterbal van boerenkool, gerookte spliterwtencrème, gekarameliseerde appel en jus van Nederlands winterbier

HOOFD

Vega: muffin van aardpeer met pastinaakcrème, gele meirapen, radijs en macadamia noten

Vis: kabeljauwfilet met brandade, crème van kabeljauwlever, prei en schorseer

Vlees: MRIJ entrecôte met Opperdoezer ronde, op hooi gerookte ui, spruitenboteer en crème van kastanje

NA

zoet: verse bloedsinaasappel met mandarijnensorbet, cremeux van bloedsinaasappel, citrusgel en gesuikerde bloedsinaasappelschil

zoet: stroopwafelmousse met schuim van hazelnoot, gezouten karamel ijs en notencrumble

kaas: plank met Nederlandse kazen en notenbrood