ZOMERMENU

 

OM MEE TE BEGINNEN

huisgemaakt platbrood, dip van yoghurt en geitenkaas – 3

 

VOOR 

gemarineerde tomaat, Hollandse buffelmozzarella, basilicumolie en little gem – 9

steak tartare, gerookte eidooier creme, ingelegde groenten, kappertjes – 9

rilette van makreel, huisgemaakt platbrood, ingelegde rode ui en tuinkruiden – 8

 

HOOFD

hele zeebaars, venkel, sinaasappel en botersaus – 14

langzaam gegaarde varkensprocureur met chimichurri – 14

shakshuka, ei, komijn, feta en platbrood – 14

 

kies zelf je BIJGERECHTEN

seizoensgroenten – 3

kropsla met vinaigrette – 3

gepofte zoete aardappel met zure room – 3

Hollandse krieltjes – 3

 

NA

        taartje, verse aardbeien, banketbakkersroom, witte chocolade ijs en kruim – 7

kaasplank met Nederlandse kazen en notenbrood – 10

 

 

KANTIEN beschikt ook over een smaakvol ingerichte ruimte die gebruikt kan worden voor vergaderingen, private dinings, workshops en andere bijeenkomsten. Vraag de bediening naar de mogelijkheden!

Heeft u een allergie? Laat dit dan weten aan de bediening