Dit is de menukaart van KANTIEN

3 gangen – 34

4 gangen – 39,5

5 gangen – 45

voorgerecht los – 10

hoofdgerecht los – 19

nagerecht los – 9

VOOR

aardappel-sjalot poffertje met wortel vinaigrette, mosterdcrème en krokante wortel

rolmops van makreel met tomatenhangop, zoetzure zilveruitjes en pompoenpoeder

bloedworst met een bitterbal van boerenkool, gerookte spliterwtencrème, gekarameliseerde appel en jus van Nederlands winterbier

HOOFD

muffin van aardpeer met pastinaakcrème, gele meirapen, radijs en macadamia noten

kabeljauwfilet met brandade, crème van kabeljauwlever, prei en schorseneer

MRIJ entrecôte met Opperdoezer ronde, op hooi gerookte ui, spruitenboter en crème van kastanje

NA

verse bloedsinaasappel met mandarijnensorbet, cremeux van bloedsinaasappel, citrusgel en gesuikerde bloedsinaasappelschil

stroopwafelmousse met schuim van hazelnoot, gezouten karamel ijs en notencrumble

Kaasplank met Nederlandse kazen en notenbrood(supplement 2,5)

optioneel wijnarrangement:

drie gangen wijn – 19,5
vier gangen wijn – 26
vijf gangen wijn – 32,5

gerechten los:
voor – 10
hoofd – 19
na – 9

Onze producten komen zo veel mogelijk uit de buurt & zijn vers en verantwoord
Heb je een allergie? Geef het ons dan op tijd door.