Welkom in Eetbar Kantien.

De oude kantine van de gemeente Utrecht aan Ravellaan 96 hebben wij nieuw leven ingeblazen en veranderd in een mooi restaurant dat midden in Park Welgelegen ligt. Tegenwoordig kan je in Kantien uitstekend lunchen, borrelen en dineren, binnen in ons ruime restaurant of buiten op ons grote zonovergoten terras. Kantien blinkt uit in eenvoud, kwaliteit en gastvrijheid. Kom langs voor een goed glas wijn, lekker biertje of een huisgemaakte limonade in combinatie met een of meerdere (groente) gerechten. Goed, gezellig en gewoon lekker noemen wij dat. Je eet zo uitgebreid als dat je zelf wilt. Je kan bij ons urenlang tafelen of ook gewoon een paar biertjes drinken en een klein hapje eten. De gerechten zijn gemaakt om te delen waardoor je je (bar)tafel lekker vol kan zetten met verschillende gerechten.

Openingstijden

KANTIEN is voor lunch, brunch, borrel en diner geopend op:

Woensdag t/m zondag
12:00 tot 23:00

Op maandag en dinsdag is KANTIEN (ook) beschikbaar voor besloten groepen.

Over KANTIEN

Gevestigd in een voormalig kantine van de gemeente Utrecht.

Na leegstand hebben wij er nieuw leven ingeblazen en veranderd in een mooi restaurant dat midden in Park Welgelegen ligt. Wij zijn open voor lunch, borrel & diner. In ons ruime opgezette restaurant of buiten op ons grote zonovergoten terras. Bij KANTIEN serveren wij groente gerechten.Met vlees en vis als bijgerecht.In de keuken werken wij met oude conserveringstechnieken. Wij pekelen, roken, zouten en leggen in. Zoet, zuur, zout & peper. Dat is KANTIEN. Wij blinken uit in eenvoud, kwaliteit en gastvrijheid. Intiem & informeel. Wij serveren kleine gerechten, gemaakt om te delen, maar ook lekker voor jezelf. Je kan bij ons urenlang tafelen of ook gewoon een paar biertjes drinken en een klein hapje eten. Goed, gezellig en gewoon lekker noemen wij dat. Je eet zo uitgebreid als dat je zelf wilt. Kom langs voor een goed glas Duitse wijn, lekker biertje of een huisgemaakte limonade. Onze groente worden verbouwd door Nederlandse boeren. Ons vlees halen wij bij Frans van het Vleesch Atelier en bij PigMe. De vis die wij serveren heeft allemaal een MSC keurmerk.

Zo werken wij met zo veel mogelijk lokale producten en/of producenten die samen met ons geloven in een gezonde verhouding tussen mens, dier & milieu.

Kantien

KANTIEN

Maandag en dinsdag
Restaurant gesloten, wel geopend voor groepen en zakelijke bijeenkomsten.

woensdag t/m zondag
12:00 tot 23:00

Contact

Neem hier contact op met KANTIEN

Telefoon: 0303020477