APERITIEF

KANTIEN’s eigen Klappie jenever, huisgemaakte lavendel-tijm siroop, lemon-tonic _ 5,50

 

OM MEE TE STARTEN

Slagersplank, huisgemaakte mosterd en tafelzuur _ 12,50

Petit Dorvael, Oude Grachtenkaas en huisgemaakte mosterd _ 7,50

Zeeuwse mosselen, zwarte knoflook, Utrechts weizen-IPA bier en venkelpiccalilly _ 7,00

Crème van biologische kippenlever, appel-knoflook gelei en getoast brood _ 6,00

Zeeuwse creuses, citroen en mierikswortel  _ 3 / 6 / 12 stuks _ 8,50/17/34

 

VOORGERECHTEN

Gefrituurde kwartel, bietenjus en geroosterde perzik _ 9,00

Gepekelde makreel, karnemelk dressing, waterkerscoulis en gefrituurde bloemkool _ 8,00

Puree van doperwt, Hollandse bonen, oude geitenkaas en hazelnoot olie _ 8,00

 

HOOFDGERECHTEN

Gerookte kalfsnek, walnoot, rode kool en zoetzure koolrabi _ 18

Gebakken heek, Hollandse garnaal, gestoofde bleekselderij en tomatenbouillon _ 16

Knolselderij in zoutkorst, groentenjus, zoetzure paddenstoelen en aardappel croutons _ 15

 

ERBIJ

Aardappels uit de oven, rode ui en ganzenvet (kan ook vegetarisch besteld worden) _ 4

Gepofte spitskool, ingelegde citroen en hazelnoot _ 4

Kropsla harten, tomaat en dille _ 4

 

ZOET/KAAS

Drie soorten Hollandse kaas met notenbrood en rinse stroop _ 12,50

Chocolade crème, dragonsiroop, chocolade cake, vanille ijs en vanillezout _ 8,50

Griesmeelpudding, frambozenkaramel en bruine botercake _ 7,00