CHEF’S MENU

Vijfgangenmenu, keuze van de chef – 45
bijpassende wijnen, per glas – 6.75

 

A LA CARTE

VOOR

aardappel-sjalot poffertje met wortel vinaigrette, mosterdcrème en krokante wortel – 7

gemarineerde zwaardvis, pindacrème, Amsterdamse ui en aardappelchips – 10

grove tartaar, gerookte eidooier, piccalilly en ingemaakte augurk – 9

natte keek van broccoli, zoetzure kool, vinaigrette van courgette en gebrande prei – 7

HOOFD

muffin van aardpeer met pastinaakcrème, meirapen, radijs en macadamia noten – 16

zeewolf, chips van inktvis, linzencrème, haringsaus en ziltige groenten – 19

lamsbout, crème van tuinerwten en munt, geroosterde bloemkool en cherrytomaat – 20

gepofte wortelen, wonton van rode kool, parelgort van spinazie en rode kool scheuten – 16

BIJGERECHTEN

krieltjes / seizoensgroenten / salade – 3

NA

zandkoekje met appelpartjes, wortel, kardemom en appel schaafijs – 6

yoghurtcrème, langzaam gegaarde rabarber en yoghurtijs – 7

kaasplank met Nederlandse kazen en notenbrood – 10