APERITIEF

KANTIEN’s eigen Klappie jenever, huisgemaakte lavendel siroop,

lemon-tonic 5,5

OM MEE TE STARTEN

Slagersplank, huisgemaakte mosterd en tafelzuur 12,5

Petit Doruvael, Oude Grachtenkaas en huisgemaakte mosterd 7,5

Kokkels, bonenkruid en tuinkers 7

KANTIEN paté, jeneverbes, judasoor, ingelegde sjalot en toast 6

Witte bonen crème met roodlof, hazelnootolie en krokante knoflook 7              

VOORGERECHTEN

Zeeuws spek, zuurkoolsalade, puree van rode ui en aardappel- venkel chips 9

Zachtgegaarde schelvis, spinazie creme, gezouten eidooier en zoetzure radijs 9

Gemarineerde rode biet, dille-mayonaise, gebakken mosterd, broodkruim en bieslook 8

HOOFDGERECHTEN

Gepekelde en langzaam gegaarde parelhoen, groene kool, saus met paddenstoelen

en nootmuskaat 18

Gepocheerde zeewolf, andijvie uit de oven, gepofte ui, pompoen en karwij 17

Bloemkool op hooi gegaard, gebakken raapstelen, Nederlandse quinoa,

gepofte boekweit en tarwegras 16

ERBIJ

Gegratineerde aardappels 4

Gefrituurde spruiten, appelstroop en bladselderij 4

Gebakken boerenkool met amandelen en zilverui 4

ZOET/KAAS

Drie soorten Hollandse kaas met notenbrood en rinse stroop 12,5

Chocoladepudding, perencompote, anijscrumble, vanilleroom en kaneelijs 8,5

Kwarkmousse, druivengelei, amandel, bitterkoek en zuring schaafijs 7,5